Wonen met support

Residentie Gerlachus is het startpunt voor aangenaam ouder worden. U kunt hier volledig zelfstandig wonen, maar er is een vangnet aanwezig waar nodig of wenselijk. Zo bent u goed voorbereid op de toekomst.

De zorgzekerheid bij Residentie Gerlachus krijgt vorm in samenwerking met Envida. Envida biedt ondersteuning, afhankelijk van uw behoefte. Dat is wonen met een pré.

zorg Envidazorg Envida

Zeker Thuis

Bij iedere huurovereenkomst hoort een Zeker Thuis abonnement. Hiermee kunt u gebruik maken van een breed pakket aan diensten op het gebied van zorg, welzijn en wonen.

Het Zeker Thuis pakket biedt zekerheid en veiligheid door bijvoorbeeld personenalarmering. Met één druk op de knop staat u in verbinding met de meldkamer van Envida. Ook is er regelmatig een wijkverpleegkundige op locatie. Hier kunt u gemakkelijk terecht voor al uw vragen.

U kunt ook, met een eigen bijdrage, hulp krijgen bij huishoudelijke taken, zoals stofzuigen, wassen en strijken en boodschappen bestellen. Daarnaast krijgt u met het Zeker Thuis abonnement toegang tot diverse sociale activiteiten, zoals workshops, kennissessies en kerstbijeenkomsten.

Volledig Pakket Thuis

Door toenemende ouderdom of een ziekte kan uw situatie veranderen. Heeft u extra ondersteuning nodig? In overleg met Envida kan uw Zeker Thuis pakket gemakkelijk worden uitgebreid met bijvoorbeeld thuisverpleging of persoonlijke verzorging. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van thuis wonen.

In Residentie Gerlachus zijn 20 appartementen beschikbaar voor ouderen die extra begeleiding, ondersteuning en zorg nodig hebben in het dagelijks leven, maar voor wie een verhuizing naar een verpleegtehuis een te grote stap is. Om in aanmerking te komen voor deze woningen, heeft u een Wet Langdurige Zorg (WLZ) indicatie nodig. Voor meer informatie over ouderenzorg in Residentie Gerlachus en de benodigde indicatie, kunt u contact opnemen met Envida.