Fysiopraktijk Hamelers-Heijboer gesetteld in Residentie Gerlachus

Op 9 augustus in 2021 is fysiopraktijk Hamelers-Heijboer na 33 jaar verhuisd van de Jekerweg naar Residentie Gerlachus. Naast reguliere fysiotherapie en acupunctuur werd het aanbod uitgebreid met begeleid sporten. De praktijk is volledig in gebruik en Armand en Veronique zijn blij en trots op het resultaat.

Verhuizing naar voormalige kapel

Hoewel de praktijk maar enkele honderden meters verhuisde, was het voor Armand en Veronique een grote stap. In de voormalige kapel heeft de fysiopraktijk twee verdiepingen. Dit betekent dat er volop apparatuur aanwezig is om iedereen de juiste behandeling te geven.

Hoewel fysiopraktijk gevestigd is in Residentie Gerlachus, is iedereen welkom: bewoners van Residentie Gerlachus en niet-bewoners. “Door de verhuizing hebben we nu een moderne, goed uitgeruste praktijk. Met het vestigen in het Gerlachus-gebouw hebben we er een groep potentiële patiënten bij”, aldus Armand.

Aanbod

Bij fysiopraktijk Hamelers-Heijboer kun je terecht voor reguliere fysiotherapie, waarbij geen verwijzing nodig is via de huisarts. Ook voor advies, informatie of een eenmalig consult is de fysiopraktijk bereikbaar.

Naast reguliere fysiotherapie is de fysiopraktijk gespecialiseerd in verschillende behandelingen. Zo zijn er fysiotherapeuten met specialismen als oedeemtherapie, valpreventie, revalidatiebegeleiding, acupunctuur en beweegprogramma’s voor artrose en perifeer vaatlijden. Op woensdagen geeft sportinstructrice Irene het beweegprogramma ‘meer bewegen voor ouderen’. De praktijk verbonden aan het schouder- en knienetwerk in Maastricht. Ook is de praktijk verbonden aan het BIBO project, een project voor beter herstel na operaties, dat is gestart door een samenwerking van de Universiteit Maastricht, Maastricht UMC en TNO.

De praktijk beschikt over 4 fysiotherapeuten en een sportinstructrice: Armand Hamelers (fysiotherapeut), Veronique Hamelers-Heijber (fysiotherapeut), Fabio Poddighe (fysiotherapeut), Chris Pecasse (fysiotherapeut) en Irene van Kerkhof (sportinstructice).

Bereikbaarheid

Fysiopraktijk Hamelers-Heijboer is gemakkelijk te bereiken. Parkeer de auto voor de deur of neem de bus. De bushalte (Bieslanderweg) ligt op enkel 50 meter afstand van de fysiopraktijk.

Aanmelden bij fysiotherapiepraktijk Hamelers-Heijboer kan via het contactformulier op de website, per email, of via 043 32 52 246.