Brasserie De Gerlachkamer: Meer dan een brasserie

Waar kan je beter eten en drinken dan in bourgondisch Maastricht? Maastricht staat bekend om haar gastvrije sfeer. Sinds 2020 is Brasserie De Gerlachkamer een culinair begrip in en rondom het Jekerdal – zo ook binnen Residentie Gerlachus.

Eet- en drinkgelegenheid De Gerlachkamer

Brasserie De Gerlachkamer bevindt zich op Bieslanderweg 60, in het gebouw van Residentie Gerlachus. De voorliefde voor bourgondisch eten zorgt ervoor dat je je hier gelijk thuis voelt. De culinaire ondernemers Eugene Boermans en Stef Strijbos laten je culinair genieten. “We vinden het belangrijk dat mensen ons gemakkelijk kunnen bereiken en kunnen genieten van een veelzijdige keuken met Limburgse invloeden”, aldus Eugene.

De Gerlachkamer onderscheid zich door de sterke nadruk op gemeenschap en gastvrijheid. Het is een plek waar bewoners van Residentie Gerlachus samenkomen om te genieten van goed gezelschap en heerlijk eten. Dit creëert een warme en vriendelijke sfeer waarin zowel bewoners als bezoekers zich welkom en gewaardeerd voelen. Bij het betreden van De Gerlachkamer word je meteen verwelkomd door een warme en gezellige sfeer. Het interieur weerspiegelt de charme van het gebouw. De ruimte is zorgvuldig ontworpen, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van een maaltijd of een drankje – binnen of buiten op het heerlijke terras.

“Of je nu zin hebt in een uitgebreid diner, een lichte lunch of gewoon een kopje koffie met een lekkernij, wij hebben voor elk wat wils”. De gerechten variëren van Nederlandse en Limburgse gerechten tot aan de internationale keuken. Van een broodje kroket tot Thaise curry, alles wordt vers bereid.

Terras Brasserie De Gerlachkamer in Maastricht

Het is goed toeven op het terras van De Gerlachkamer

Afhaalmogelijkheden

Bewoners van Residentie Gerlachus kunnen bij De Gerlachkamer warme maaltijden ophalen of laten bezorgen. Ter variatie wordt tweewekelijks het menu aangepast en komen er nieuwe gerechten op de kaart. De maaltijden zijn online op de website van De Gerlachkamer te bestellen.

Frietmiddag

Regelmatig verzorgt De Gerlachkamer een culinaire beleving gebaseerd op thema’s, waar bewoners van Residentie Gerlachus zich voor aan kunnen melden. Zo is er iedere vrijdagavond een nostalgisch friet-uurtje met vers gebakken friet. Het is ook mogelijk om de friet af te halen en thuis te nuttigen.

Bekijk voor de huidige openingstijden de website: degerlachkamer.nl.